top of page

JUNIORITOIMINTA

Saimaa Sharks Rugby Club järjestää 9.6.-25.8.2023 

ilmaisia rugbyharjoituksia +10-vuotiaille nuorille

(tytöille sekä pojille).

KESÄN 2023 HARJOITUKSET

Perjantaisin klo 17.00-18.00

SIJAINTI

Ratsumestarin kenttä, Lappeenranta

Aikaisempaa kokemusta tai tietoa rugbysta ei tarvita. Varusteiksi harjoituksiin soveltuvat normaalit säähän sopivat liikuntavarusteet, lenkkarit tai nappikset sekä juomapullo.

Kaikki harjoituksemme ovat avoimia, joten harrastamisen voi aloittaa koska vain. Toivoisimme kuitenkin, että huoltaja tutustuu kurssiimme ja ilmoittaa osallistuvan nuoren tiedot ilmoittautumislomakkeen kautta:

PÄÄVALMENTAJA

JANI KOPONEN

Puh. 0445728890

Coaching also in English!

IMG20220510141107_edited.jpg

JUNIORIHARJOITUSTEN SISÄLTÖ

Harjoituksemme on suunnattu vasta-alkajille ja ne suunnitellaan aina osallistujien turvallisuus, ikä ja oma taso edellä. Kaikki harjoituksemme ovat avoimia, joten harrastamisen voi aloittaa koska vain.  

Junioriharjoituksissa lähdetään liikkeelle tutustumalla monipuolisesti rugbyn perusteisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin sekä pelaillaan rugbyn eri versioita liikunnan ja yhdessä tekemisen ilon kautta!

Varusteiksi rugbyharjoituksiin tarvitset normaalit säähän sopivat liikuntavarusteet, lenkkarit tai nappikset sekä juomapullon. Harrastuksen edetessä on mahdollista hankkia rugbyyn paremmin soveltuvia varusteita, kuten nappikset, rugbyshortsit ja hammassuojat. Suomen Rugbyliitto on esimerkiksi kehittänyt junioreille oman aloituspakkauksen, joka sisältää kaksipuolisen pelipaidan, shortsit, sukat, hammassuojat, pallon ja kassin. 

 

Rugbykulttuurin ja seuramme tärkeimpiä arvoja ovat toisten kunnioitus, rehellisyys ja reilu peli sekä yhteenkuuluvuus. Nämä ydinarvot ohjaavat seuramme toimintaa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Tervetuloa mukaan!

bottom of page